Construcția „Sălii sportive cu cabinet metodic”

0
486

În legătură cu faptul că în localitatea Ceadîr dinamica numărului de copii este permanent în creștere, avem la moment 206 elevi. Fapt ce denotă că suntem pe primul loc în republică, dacă raportăm numărul de eleci la 1000 locuitori(206 elevi la 1273 locuitori ai satului). Școala fiind creată pentru un sistem de 8 clase, s-a creat neajunsul de clase, laboratoare, săli de lectură o dată cu trecerea la un sistem de 9 clase. Primăria în frunte cu primarul Tabac Mihail Șt., Consiliul Local, activul satului au demarat proiectarea sălii sportive cu cabinet metodic.

Construcția „Sălii sportive cu cabinet metodic” în satul Ceadîr, raionul Leova, în anul 2011 a fost valorificată la 1000000 lei, dintre care 800 mii lei de la bugetul de stat și 200 mii lei de la Consiliul Raional Leova.

Pentru anul 2012 sunt prevăzute surse financiare în sumă de 1,3 milioane lei din bugetul de stat. Posibil să mai contribuie și Consiliul Raional Leova cît și primăria. Tot odată suntem dispuși să primim ajutor și de la alți finanțatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 5 =