Gimnaziul Ceadîr la 50 ani de activitate

0
635

În data de 2 septembrie 2013 va avem loc un eveniment deosebit în satul Ceadîr, raionul Leova. La început de an școlar se va sărbători 50 de activitate a Gimnaziului Ceadîr care a fost fondat în 1963 și inaugurarea sălii sportive.

getImageAu trecut 50 de ani din ziua cînd primul elev a trecut pragul acestei instituții, 50 de promoții au fost ghidați cu dragoste de profesori, 50 de ani de muncă, 50 de ani de bucurii, 50 de ani de așteptări ca absolvenții să-și amintească de ce-i care i-au îndrumat în viață și pe care dascălii pereu îi așteptă să revină măcar din cînd în cînd.

Nu există absolvent care să nu-și amintească clipele frumoase ale copilăriei din anii de școală, unde au fost puse bazele cunoștințelor, au fost întemeiate prietenii durabile și cînd la școală era a doua casă. Cine nu-și amintește primul sunet plin de emoții și trăiri minunate din clasa întîi sau ultimul sunet al absolventului care lasă în urmă cu regret cele mai frumoase amintiri.

În această zi de început de an școlar, Gimnaziul Ceadîr invită toți foștii absolvenți la aniversarea a celor 50 de ani de la începerea activității acestei instituții și să trăim împreună acele emoții minunate cît și bucuria elevilor cu ocazia inaugurarea sălii sportive unde-și vor petrece deja activitățile sportive pe orice anotimp.

Cu această ocazie Administrația Gimnaziului vine cu un apel la foști absolvenți de colectare fonduri bănești pentru desfășurarea evenimentului dat sau orice bunuri materiale care vor fi foarte binevenite pentru elevi sau instituție, exemplu: masă de tenis, table de șah, mingi de volei/fotbal, set tenis de masă, plasă de volei, flori vii în clase, coarde de sărit, covorașe sport etc.

Pentru detalii și susținere puteți contacta la numere de telefon:
Administrația Gimnaziului:
(0 263) 75 2 71, 069074463 sau 078964509.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 2 =